Recente blogposts:RSS Feed

Doel gehaald

30 oktober 2019 door Wesley Post

Eén van de essentiële onderdelen van doelen is dat je ze moet stellen, als je geen doel hebt weet je ook niet wanneer je het gehaald hebt. 3 jaar geleden stelde ik mezelf ook een doel ...

Lees verder ...

Tags: doelen-stellen nlp


Wat is NLP eigenlijk?

17 oktober 2019 door Wesley Post

Wat is NLP eigenlijk? Het lijkt zo'n simpele vraag, zeker voor iemand die er intensief mee bezig is. Toch is die vraag nog niet zo makkelijk te beantwoorden als je zou denken.

Lees verder ...

Tags: nlp


Terugblik: 11 strandentocht

06 oktober 2019 door Wesley Post

Enige tijd geleden schreef ik al over mijn deelname aan de 11 stranden tocht. Die wandeltocht was gisteren en in deze blogpost wil ik graag terugkijken op die dag. Uiteraard doe ik dat wel met een NLP sausje erover ...

Lees verder ...

Tags: neurologische-niveaus


NLP in de wolken

16 augustus 2019 door Wesley Post

Ik zeg vaak: NLP is het leven, het leven is overal, dus NLP is overal. Onlangs kwam ik een TED Talk tegen die me erop wees dat er zelfs in de wolken NLP te vinden is.

Lees verder ...

Tags: herkaderen perceptie=projectie


Het belang van identiteit

04 augustus 2019 door Wesley Post

Vorige week was het Pride Week, en het was bijna niet te missen. Die week staat in het teken van diversiteit, met als hoogtepunt de Amsterdam Pride en de afsluitende Canal Parade. Heb je je wel eens afgevraagd waarom dat zo belangrijk is? In deze blog ga ik daar op in.

Lees verder ...

Tags: neurologische-niveaus vooronderstellingen


Bekijk recente blogposts - Bekijk alle blogposts - Bekijk alle tags