Mijn trainingen

Op deze informatie zie je een overzicht van de trainingen die ik kan verzorgen. Klik op de training voor meer informatie.

Pitchen met Passie

Pitchen met Passie

Heb je wel eens een pitch willen geven voor jouw bedrijf, product of dienst? En is er iets wat je tegen houd waardoor je het toch niet doet? En ontneem je jezelf zo mooie kansen? Dan is deze training jouw kans om daar verandering in te brengen. Lees meer ...


Wat wil ik?

Doel

Vraag jij je ook wel eens af "Wat wil ik eigenlijk?"? En wil je leren doelen te stellen en ontdekken wat dat voor jou betekend? En wil je er vervolgens voor zorgen dat je er helemaal voor gaat? Dat leer je in deze training.
Lees meer ...


Blij ei

Blij ei

Ken jij ook zo iemand die altijd vrolijk lijkt te zijn? Zo iemand die overal de zonnige kant van inziet? Zo iemand die ze ook wel een blij ei noemen? En zou je zelf ook zo iemand willen zijn? Dan is de blij ei training echt wat voor jou.
Lees meer ...


Ontdek jezelf

Hokjes

Ben je introvert of extravert? Heb je de voorkeur voor overeenkomsten of verschillen? Houd je van details of wil je juist het overzicht hebben? Dat is een greep uit de vragen waarop je het antwoord gaat ontdekken in deze training. Door jezelf beter te kennen kan je meer uit jezelf halen.
Lees meer ...