Pitchen met Passie

Bij netwerk gelegenheden is er vaak de mogelijkheid om te pitchen voor jouw bedrijf, product of dienst. Zou jij ook wel eens willen pitchen? En is er iets wat je tegenhoud om dat werkelijk te doen? En ontneem je jezelf op die manier eigenlijk een mooie kans? Dan is deze training jouw kans om daar verandering in te brengen. Deze training duurt een volledige dag en wordt volledig verzorgd inclusief lunch.

In de ochtend ga je eerst aan de slag met de inhoud van je pitch. Die maak je aan de hand van jouw passie, waarom doe je wat je doet? Wat is jouw verhaal? We doen dit aan de hand van de inzichten van Simon Sinek en doen dit volgens het Why-How-What model. Aan het eind van de ochtend heb je je pitch inhoudelijk klaar en kan je die geven op het moment dat er naar gevraagd wordt.

In de middag ga je daadwerkelijk werkelijk pitchen, je mede cursisten krijgen dan even de rol van publiek. Zo creëren we een situatie die lijkt op die van een pitch "In het echt". Na jouw pitch krijg je eerlijke, opbouwende feedback. Ook zal ik je tips geven, tips die ik zelf ook gebruik tijdens het pitchen of geven van trainingen. Zo zorgen we ervoor dat je ook tijdens het pitchen daadwerkelijk jouw passie kan laten zien.

Na de training ga je uiteraard ergens pitchen, als je wil ga ik ter ondersteuning mee naar je eerste publieke pitch.

Aan het eind van de dag heb je:

  • Jouw pitch op basis van jouw passie
  • Concrete tools om echt jouw passie te laten zien