Wie ben ik?

Mijn naam is Wesley Post en ben 41 jaar oud. Ik woon in een appartement in Den Haag, en mijn hobby's zijn gitaar spelen, programmeren op de computer, fietsen, vrij dansen en ik heb een voorliefde voor Amerikaanse auto's.

Sinds 2016 ben ik in de ban van NLP. Het begon voor mij met zoals bij zovelen met een NLP Practitioner training. Wat ik zocht waren mijn drijfveren, wat drijft mij nu om het maximale te geven voor m'n werk?

Die training heeft mij heel veel opgeleverd, en uiteraard ook het antwoord op die vraag. En dat antwoord bleek NLP zelf te zijn. De methodiek past zo bij mijn manier van denken en ik vind het zo fijn om er mee bezig te zijn. Daarmee kwam al snel het inzicht dat ik van NLP m'n werk wil maken, ik wil al die inzichten die mij hebben geholpen doorgeven aan zo veel mogelijk anderen. Sinds eind 2017 heb ik daar de eerste stappen in gezet, en sinds 2018 ben ik er helemaal klaar voor en ben ik NLP42 begonnen. Ben je nieuwsgierig waarom ik die naam heb gekozen? Dat kan je hier lezen.

Om mijn professionele inzet met NLP te onderstrepen ben ik lid van het NTI NLP Gilde.